vineri, iulie 5, 2024
spot_img

Tata Steel vinde divizia Long Products Europe

tatasteelTata Steel UK a anuntat semnarea unui acord de vanzare a diviziei Long Products Europe grupului de investitori Greybull Capital. Greybull Capital va prelua intreaga divizie, inclusiv bunurile si obligatiile acesteia si va asigura un pachet de finantare adecvat. Vanzarea include mai multe unitati cu sediul in Marea Britanie, inclusiv otelariile Scunthorpe, doua fabrici in Teesside, un atelier de inginerie in Workington, un birou de consultanta in proiectare in York si facilitati de distributie asociate, dar si o fabrica in nordul Frantei.
Divizia Long Products Europe a Tata Steel include otelariile Scunthorpe, fabrica de grinzi Teesside, Lackenby; Profile Speciale, Skinningrove; Fabrica de sine Hayange, in nord-estul Frantei, terminalul de marfa Immingham (terminal portuar), atelierul de inginerie Workington; biroul de consultanta din York, precum si facilitati de distributie asociate in Marea Britanie si Irlanda.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO. 10 ani de 160 km/oră pe București-Constanța. Locomotiva inaugurală, pe butuci

Pe 4 iulie 2014 CFR Călători a pus în circulație, oficial, primul tren care circula cu 160 km/oră pe București-Constanța. Asta după mai bine...

Ultimele Articole