duminică, mai 28, 2023
spot_img

Târgul de Carieră Feroviară în România, ediția a III-a, 8-9 decembrie 2020

Târgul de Carieră Feroviară în România

Pentru a susține atât nevoia companiilor de a acoperi pozițiile disponibile în această perioadă, cât și nevoia candidaților de a-și găsi un loc de muncă potrivit, Târgul de Carieră Feroviară în România se mută în mediul online.

CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină, continuă seria Târgurilor de Carieră Feroviară în România cu ediţia a III-a, propunându-și să ofere șansa de a intra în contact direct cu angajatorii tuturor persoanelor interesate de a-și începe sau consolida o carieră în acest domeniu.

Participând la acest eveniment, vei găsi oferte atractive şi vei interacționa cu cei mai activi şi importanţi angajatori de pe piaţă.

08-09 DECEMBRIE ONLINE Deschis 10:00 – 16:00
Primii angajatori care și-au anunțat prezența în cadrul târgului
Unicom Tranzit este un operator feroviar privat și expeditor de marfă care activează în România din anul 1994. Societatea face parte din grupul de companii Unicom Group. Clienții noștri sunt firme românești și multinaționale din diverse industrii. Majoritatea desfășoară activități în România, iar unii dintre ei o aleg ca țară de tranzit. Lucrăm cu operatori și organizații de transport din toată lumea și suntem deschiși pentru noi colaborări.
SC SPIACT CRAIOVA SA este o societate de producție industrială, aparataj centralizare și telecomandă Căi Ferate ale cărei produse, servicii și lucrări se adresează în principal infrastructurii feroviare. SPIACT Craiova este producător feroviar de peste 50 de ani în serviciul siguranței pe calea ferată.
Societatea de Transport Bucureşti STB SA este principalul operator de transport public de persoane din Municipiul Bucureşti şi Judeţul Ilfov, având una dintre cele mai întinse reţele de transport din Europa, cu o lungime a traseelor de 1651 km cale dublă. Reţeaua de transport acoperă o suprafaţă de 633 km², din care 228 km² numai în zona urbană.
TPF INGINERIE SRL este parte din grupul Belgian TPF, ce activează începand cu anul 1991 în domeniul ingineriei în 58 de țări, pe 5 continente. Compania TPF Inginerie SRL a fost înființată în luna mai 2010.  Domeniul de activitate principal al companiei îl reprezintă cod CAEN 7112 – Activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.
Cu o experiență mai mare de 30 de ani, voestalpine Railway Systems Romania SA și-a consolidat poziția pe piața românească, fiind singura companie furnizoare de aparate de cale ferată pentru căile ferate, metrou și un partener de încredere pentru tramvai și companii cu linii industriale proprii.
Urmăriți ofertele angajatorilor prezenți la Târgul de Carieră Feroviară în România și programați-vă la interviuri

Pașii de urmat pentru a-ți crește șansele de a fi chemat la un interviu

Dacă dorești să îți găsești un loc de muncă și ai început să studiezi oferta și chiar să aplici la diverse anunțuri, iată care sunt pașii pe care ar trebui să îi urmezi pentru a-ți crește șansele de a fi chemat la un interviu.

  • Să identifici anunțurile de angajare care ți se potrivesc
  • Să trimiți, împreună cu CV-ul, o scrisoare de intenție
  • Să ai un CV relevant din punct de vedere al postului la care aplici
  • Atașează, la aplicare, toate documentele cerute în anunț

Ce trebuie să faci pentru a participa la Târgul de Carieră Feroviară în România

  1. Să ai cont și să îți completezi CV-ul pe platforma CFiR
  2. Să urmărești ofertele angajatorilor pe site-ul târgului
  3. Să te înscrii la interviuri și să obții confirmarea din partea angajatorului
  4. Să îți instalezi aplicația Zoom și să te înregistrezi pentru Târgul de Carieră Feroviară în România
  5. Să accesezi Zoom cu cel puțin 5 minute înainte de ora interviului și să aștepți să fii introdus la interviu

Instrucțiunile detaliate le puteți găsi aici.

 

Colaboratori Partener Media
facultatea de transporturi UPB logo CFDP Colegiul Tehnic de Căi Ferate “Unirea” oferă un curriculum liceal pentru profilul Tehnic, Servicii și Teoretic CTT BRAŞOV - calificare în toate domeniile de transport

Ultimele Articole