joi, iunie 1, 2023
spot_img

Tânăr polițist TF Brașov, decedat din cauza COVID

Șeful Biroului de Investigații Criminale de la Poliția TF Brașov, subcomisarul Ionuț Hanganu a fost răpus de COVID.

Polițistul decedat avea doar 34 de ani, era căsătorit cu o colegă polițist și avea doi copii. „Inspectoratul de Poliție Județean Brașov deplânge stingerea fulgerătoare din viață, la data de 05 noiembrie 2020, a colegului nostru, subcomisar de poliție Ionuț Hanganu, în vârstă de 34 ani, din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov”, au transmis colegii de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Brașov.

Subcomisarul de poliție decedat Ionuț Hanganu a absolvit Liceul Militar „Neagoe Basarab” Buzău în anul 2005, iar în anul 2010 a absolvit Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București. Ulterior, a fost repartizat să își desfășoare activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Brașov, în domeniul investigațiilor criminale.

În urma promovării unui concurs, în luna martie a anului 2020, subcomisarul de poliție Ionuț Hanganu a fost numit șef birou Investigații Criminale în cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov.

„De-a lungul carierei, în urma evaluărilor, colegul nostru a primit numai calificatul foarte bine. Pe această cale, aducem un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa în neființă reprezentând o mare pierdere pentru Inspectoratul de Poliție Județean Brașov și Secția Regională Poliție Transporturi Brașov, lăsând în sufletele noastre un imens regret și o adâncă tristețe. Inspectoratul de Poliție Județean Brașov și Secția Regională Poliție Transporturi Brașov transmit sincere condoleanțe familiei îndoliate și își exprimă profunda compasiune pentru pierderea suferită!”, se arată în comunicatul IPJ Brașov.

Subcomisarul Ionuț Hanganu a fost transferat, pe 20 octombrie, de la Spitalul CFR la Judetean Brasov, la ATI și avea nevoie de  disprată de plasma de la foști pacienți infectați cu COVID, așa cum au postat coleegii pe Facebook. Din păcate, el nu a mai rezistat, potrivit EvZ.

Ultimele Articole