duminică, iulie 14, 2024
spot_img

Talin continua sa ofere calatorii gratuite cu trenul

02-tallinnOrasul Talin si operatorul de transport feroviar de calatori, Elron, au semnat un acord care prelungeste acordul privind calatoriile gratuite cu trenul. Acordul permite locuitorilor inregistrati ai orasului sa calatoreasca gratuit cu trenurile Elron in interiorul orasului si in 2017.
Conform acordului, locuitorii orasului Talin pot calatori gratuit si cu trenurile expres in limitele orasului incepand cu 1 iulie 2016. Acest lucru se aplica pentru opt deplasari pe zi intre statia centrala si statia Ulemiste.
Locuitorii orasului Talin trebuie sa isi elibereze un card de transport public personalizat si un ID valid pentru a se bucura de calatorii gratuite. Calatorii care se imbarca in trenul Elron pentru o calatorie mai lunga in afara granitelor orasului Talin, trebuie sa plateasca pentru o sectiune mai mica decat lungimea calatoriei lor. Aceasta regula nu se aplica pentru calatoriile cu trenurile expres, caz in care locuitorii orasului Talin trebuie sa plateasca pretul intreg pentru calatoriile in afara limitelor oraselor.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO. 10 ani de 160 km/oră pe București-Constanța. Locomotiva inaugurală, pe butuci

Pe 4 iulie 2014 CFR Călători a pus în circulație, oficial, primul tren care circula cu 160 km/oră pe București-Constanța. Asta după mai bine...

Ultimele Articole