spot_img
miercuri, noiembrie 30, 2022
spot_img

SZDC instaleaza noi substatii de alimentare in Chomutov si Most

04-szdcAdministratorul ceh de infrastructura feroviara, SZDC, a finalizat oficial constructia substatiilor de alimentare Chomutov si Most. Noile substatii sunt vitale pentru asigurarea sigurantei si operarii fiabile pe sectiunile respective.
Obiectivul ambelor proiecte a fost reconstructia echipamentului tehnologic individual al substatiilor si cladirilor operationale, distributia de energie cu tensiune scazuta, iluminatul si sistemul de canalizare. Lucrarile de constructie au inclus si modificarea cailor de acces, zonelorpavate si montarea cablurilor de telecomunicatii.
Reconstructia si modernizarea cladirilor a contribuit mai ales la cresterea performantei substatiilor in privinta cererii increstere pentru alimentarea cu energie a liniilor de cale ferata. Ca urmare a implementarii proiectelor, cererile pentru cresterea fiabilitatii transportului feroviar pe sectiunile respective vor fi indeplinite in orice circumstante, fie ca este vorba despre cresterea traficului, conditii meteo nefavorabile sau intreruperea curentului electric la statiile de alimentare invecinate.
Proiectul a fost cofinantat in cadrul Programului Operational Transport de catre Uniunea Europeana.

Ultimele Articole