spot_img
marți, ianuarie 31, 2023
spot_img

Systra semneaza contractul de consultanta pentru metroul din Cairo

cairoSystra a castigat contractul pentru revizuirea studiilor detaliate si lucrarile de supraveghere pentru faza a treia a constructiei liniei 3 a metroului din Cairo. Systra este reprezentantul unui grup care include Egis Rail si companiile egiptene de consultanta, ACE si EHAF. Contractul, estimat la aproximativ 60 de milioane de euro a fost semnat in Cairo de catre Tarek G.E. Galal, Presedintele Autoritatii Nationale a Tunelurilor (NAT) si Mahmoud Dow, director al Regiunii Orientului Mijlociu in cadrul Systra .
„Acest contract reprezinta o etapa importanta a relatiilor dintre Systra si metroul din Cairo. Suntem mandri sa colaboram an de an, folosind expertiza noastra tehnica si cunostintele profunde cu privire la mediul local pentru a contribui la imbunatatirea serviciilor de mobilitate pentru locuitorii orasului Cairo, un oras care va atinge 23 de milioane de locuitori pana in 2022”, a declarat Mahmoud Dow.
Cea de-a treia faza a liniei 3, care include 15 statii si aproape 18 km, va conecta ceale doua maluri ale Nilului si se va extinde la vest de Attaba, unde linia se va desparti in doua, deservind nordul si sudul. Majoritatea liniei va fi subterana (10 km), insa cateva sectiunii vor fi construite la suprafata.

Ultimele Articole