spot_img
miercuri, decembrie 1, 2021
spot_img

Licitație pentru bucșe și șuruburi pentru macazuri la Regionala Brașov a CFR SA

Regionala Brașov a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA vrea să cumpere bucșe și șuruburi pentru macazuri în valoare de 30.000 de euro.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat luni dimineață anunțul de licitație ce are ca obiect ”Piese pentru VPA” (abreviere de la verificarea părților ascunse).

Licitația vizează achiziția a 4.994 de piese, iar contractul are o valoare totală estimată de 149.990 de lei, echivalentul a puțin peste 30.000 de euro. Contractul va fi executat prin livrare gratuită la Secţia L1 Braşov – Districtul 6 Brașov Triaj. Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut.Condiții de participare la licitația de bucșe și șuruburi pentru macazuri

șuruburi pentru macazuriPentru admiterea la procedura de achiziție se solicită autorizație de furnizor feroviar pentru produsele supuse achiziției, însoțită de omologare tehnică AFER pentru categoria produselor feroviare critice sau agrement tehnic de comercializare a produselor supuse licitației însoțite de Autorizaţie de furnizor feroviar eliberată de AFER și omologare tehnică AFER, pentru produsele supuse achiziției de la furnizor de produse.

În cazul în care valabilitatea Autorizaţiei de Furnizor Feroviar și, după caz, a Certificatului de Omologare Tehnică Feroviară sau a Agrementului Tehnic Feroviar expiră pe perioada de derulare a contractului, ofertantul se obligă (printr-un angajament) să procedeze, din proprie iniţiativă, la obţinerea/prelungirea acestora,

Cuantumul garanției de participare este de 1.499,90 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 24 noiembrie 2021, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 24 februarie 2022.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole