spot_img
vineri, mai 27, 2022
spot_img

CFR SA cumpără laptopuri pentru supervizarea lucrărilor pe Brașov-Sighișoara

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vrea să cumpere computere de dirou, laptopuri și copiatoare pentru specialiștii care vor face supervizarea lucrărilor pe Brașov-Sighișoara.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație, în procedură simplificată, ce are ca obiect ”Sisteme informatice cu software-ul aferent (Brașov-Sighișoara)”.

Obiectul contractului îl reprezintă achizitia de echipamente IT performante necesare pentru dotarea personalului care asigură implementarea şi asistenţa tehnică pe timpul execuţiei proiectelor P1– „Reabilitarea liniei de cale ferată Braşov – Simeria, componentă a Coridorului Rin – Dunăre, pentru circulația cu viteza maximă de 160 km/h; Secțiunea Brașov – Sighișoara. Subsecțiunile: 1. Brașov – Apața și 3. Cața – Sighișoara” și P2 – Reabilitarea liniei de cale ferată Brașov – Simeria, componentă a Coridorului Rin – Dunăre, pentru circulaţia trenurilor cu viteza maximă de 160 km/oră; Secțiunea Braşov – Sighişoara; Subsecțiunea: 2. Apața – Cața”, se arată în anunț.Echipamente IT pentru supervizarea lucrărilor pe Brașov-Sighișoara, în valoare de 30.000 de euro

Valoarea totală estimată a contractului ce se vrea a fi încheiat este de 144.000 de lei, echivalentul a aproape 30.000 de euro.

Necesarul de echipamente și licențele software aferente pentru proiectul P1 este următorul: 1. Sistem PC / Computer de birou (i7)- 2 buc. 2. Sistem PC / Computer de birou (i5)- 5 buc. 3. Laptop / Computer portabil – 2 buc. 4. Copiator Multifuncţional A3 -1 buc. Necesarul de echipamente și licențele software aferente pentru proiectul P2: 1. Sistem PC / Computer de birou (i7)- 2 buc. 2. Sistem PC / Computer de birou (i5)- 5 buc. 3. Laptop / Computer portabil – 2 buc. 4. Copiator Multifuncţional A3 -1 buc.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 13 decembrie 2021, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 13 martie 2022.

Lucrările de modernizare a celor trei secțiuni de pe tronsonul feroviar Brașov-Sighișoara sunt executate de Asocierea RailWorks, formată din companiile Aktor, Alstom, Arcada Company și Euroconstruct Trading ’98.

Ultimele Articole