spot_img
duminică, aprilie 2, 2023
spot_img

Patru firme se ”bat” pe supervizarea lucrărilor din gările Ciulnița și Fetești

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a anunțat miercuri că patru firme de specialiate au depus oferte pentru supervizarea lucrărilor din gările Ciulnița și Fetești.

Este vorba de procedura de licitație deschisă pentru Servicii de consultanță și supervizare a proiectării și execuției lucrărilor aferente obiectivului de investiții „Lucrări în stațiile CF Fetești și Ciulnița”.

Firmele participante la procedura de achiziţie, care a avut termen limită de depunere a ofertelor data de 8 februarie 2022, sunt următoarele:

  1. SC CONSIS PROIECT
  2. TPF INGINERIE SRL
  3. TPF GETINSA EUROESTUDIOS SRL
  4. TECNIC CONSULTING Engineering Romania SRL.


Ce presupune operațiunea de supervizarea lucrărilor din gările Ciulnița și Fetești

În cadrul serviciului de consultanță și supervizare se va urmări modul de elaborare a proiectului tehnic, care trebuie să respecte regulamentele legale în vigoare și prevederile HG nr. 907/2016, privind etapele de elaborare și conținutul-cadru al documentațiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investiții finanțate din fonduri publice, cu modificările ulterioare.

De asemenea, în domeniul managementului execuției pentru verificarea derulării lucrărilor de construcții și instalații aferente obiectivului „Lucrări în stațiile CF Fetești și Ciulnița, de pe linia de cale ferată București-Constanța”, contractantul va desfășura activități de coordonare, consultanță și supervizare.

Valoarea estimată a contractului este de 4.992.516,79 lei fără TVA, iar sursa de finanțare va fi asigurată din Fonduri de Coeziune și de la bugetul de stat.

Pentru lucrările propriu-zise au fost depuse trei oferte

La licitația lansată de Compania Națională de Căi Ferate CFR SA pentru lucrările propriu-zise de modernizare a stațiilor Ciulnița și Fetești de pe M800, în valoare de aproximativ 58 milioane de euro, au fost depuse trei oferte.

Așa cum a scris Club Feroviar, acestea sunt:

  1. Strabag
  2. Asociere Alstom Transport SA – Euroconstruct Trading 98

Asociere Arcada Company – ISPCF.

Ultimele Articole