spot_img
duminică, decembrie 4, 2022
spot_img

Primăria Craiova vrea contract de supervizare pentru modernizarea liniei de tramvai

Primăria Craiova vrea să încheie un contract de supervizare pentru lucrările privind modernizarea liniei de tramvai de pe Calea Severinului.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat la finele săptămânii trecute anunțul de licitație cu titlul ”Servicii de supervizare a lucrărilor de execuţie pentru proiectul <Modernizarea căii de tramvai (în cale proprie) de pe Calea Severinului, în zona industrială Cernele de Sus – Faza 1 și Modernizarea căii de tramvai (în cale proprie) de pe Calea Severinului, în zona industrială Cernele de Sus – Faza 2>.

Serviciile de supervizare a lucrarilor de execuție vizează realizarea controlului de specialitate pe șantier, prin care se verifică dacă lucrările se desfășoară conform documentației proiectului din punct de vedere al parametrilor timp, cost, calitate și siguranță. Supervizorul are în echipa sa diriginți de șantier autorizați şi orice alte persoane pentru îndeplinirea rolului său, care să îndeplinească cerințele legislaţiei şi cele impuse de caietul de sarcini.

Proiectul „Modernizarea căii de tramvai (în cale proprie) de pe Calea Severinului, în zona industrială Cernele de Sus – Faza 1 și Modernizarea căii de tramvai (în cale proprie) de pe Calea Severinului, în zona industrială Cernele de Sus – Faza 2”, despre care Club Feroviar a scris AICI, este finanțat prin Programul Operațional Regional POR 2014-2020.

Valoarea totală estimată a contractului de supervizare este de 404.483,12 lei, echivalentul a peste 80.000 de euro. La evaluarea ofertelor, componenta financiară (prețul) va conta în proporție de 74%, restul urmând a fi acordat pentru experiența experților cheie.Condiții de participare la licitația privind supervizare pentru modernizarea liniei de tramvai

Pentru participarea la licitație, se solicită experienţă similară. Ofertanților li se solicită să demonstreze la data limită de depunere a ofertei că au prestat servicii similare efectuate în cel mult ultimii trei ani, duse la bun sfârşit, în valoare cumulată de minimum 400.000 de lei (exclusiv TVA) în cadrul a maximum trei contracte.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 17 ianuarie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 17 aprilie 2022.

Ultimele Articole