marți, octombrie 3, 2023
spot_imgspot_img

Summit-ul pentru Investitii Railway PRO, editia a XI-a

sum2Summit-ul pentru Investitii Railway PRO, editia a XI-a va avea loc in perioada 11-13 Octombrie 2016 la Hotelul Radisson Blu din Bucuresti.

Conferinta, ce reprezinta o inovare in domeniul comunicarii pentru piata feroviara a Europei Centrale si de Est, a reunit in fiecare an profesionisti ce activeaza pe piata de transport feroviar – factori de influenta si decizie cunoscuti, manageri din domeniul feroviar si al logisticii, operatori feroviari de calatori si marfa, politicieni si factori de reglementare, reprezentanti ai industriei si organizatiilor feroviare.
O atentie deosebita a fost acordata realizarii programului conferintei. Printre temele care se vor dezbate, se numara:

  • Crearea Spatiului Feroviar European Unic, consolidarea retelei TEN-T
  • Interoperabilitate unitara pentru principalele linii europene
  • Cresterea competitivitatii companiilor de transport feroviar de marfa
  • Afaceri noi sau zone sigure – rolul transportului multimodal in cresterea cifrei de afaceri feroviare
  • Deschiderea pietelor nationale si locale pentru concurenta – provocari si oportunitati
  • Orase mai inteligente – rolul serviciilor si tehnologiilor feroviare

Programul conferintei poate fi consultat la adresa www.summit.clubferoviar.ro/program/

 

In calitate de parteneri ai evenimentului, companiile vor avea ocazia sa isi consolideze afacerea, sa dezvolte parteneriate, sa pozitioneze compania ca lider in domeniul sau de activitate.

Organizatiile pot beneficia, astfel, de pachetele dedicate acestora, ce contin servicii de comunicare de brand prin materiale de prezentare in mapa evenimentului, sigla pe roll-up-ul expus in sala de conferinta.  Reprezentantii companiilor partenere sunt invitati sa sustina o prezentare in cadrul sesiunilor ce au loc in a doua zi a conferintei.

 

sumExpozitia din cadrul Summitului Railway PRO ofera firmelor posibilitatea de a isi prezenta produsele si serviciile in fata unui public specializat si de a intalni persoane cheie care actioneaza pe piata feroviara.

Summitul de Investitii Feroviare Railway PRO este extrem de benefic antreprenorilor care cauta sa acceseze si sa se extinda pe pietele feroviare internationale, oferindu-le posibilitatea de a-si prezenta produsele investitorilor, partenerilor strategici si expertilor in consultanta.

 

Informatii complete pot fi accesate pe site-ul evenimentului: www.summit.clubferoviar.ro

 

 

 

Ultimele Articole