luni, aprilie 29, 2024
spot_img

VIDEO Demonstrație de sudura șinei de cale ferată la CFR SA la Zilele Feroviare

O demonstrație de sudura șinei de cale ferată în nici patru minute a fost făcută marți după amiază, la finalul primei zile a evenimentului Zilele Feroviare.

Demonstrația a fost făcută în curtea Universității Politehnica București, în fața Facultății de Transporturi, cu un utilaj al Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA livrat de către Contrail Machinery.

Contrail Machinery a livrat recent către CFR SA al treilea utilaj modern pentru sudura șinei de cale ferată

Al treilea utilaj modern pentru sudura căii ferate, marca Contrail, a fost livrat recent către Compania Națională de Căi Ferate CFR SA, după cum a relatat la vremea respectivă Club Feroviar.

”Al treilea camion de sudură flash cap la cap al CFR furnizat de echipa Hiarom – Contrail. Sudură, sudură, sudură!”, a postat pe contul său de Linkedin Cătălin Dragomir, fondatorul companiei Hiarom Invest. Contrail Machinery S.R.L. este o companie specializată în proiectarea și fabricarea mașinilor de sudat șine de cale ferată prin procedeul de topire intermediară și presare cap la cap (Rail Flash-Butt Welding Machines).

Compania a livrat mașini de sudură pentru proiecte importante de construcții căi ferate în diferite colțuri ale lumii, printre care: Arabia Saudită, India, Qatar, România, Rusia, SUA, Thailanda, Turcia. Pe lângă furnizarea mașinilor de sudură, firma oferă o mare varietate de produse și servicii legate de acest domeniu, inclusiv diferite tipuri de mașini și echipamente, scule și consumabile, asistență tehnică, sesiuni de training etc., fiind capabilă să ofere soluții complete pentru activitatea de sudare electrică.

Contrail Machinery combină experiența specialiștilor din industria feroviară (cu peste 25 de ani de experiență în domeniu), cu dinamismul și ambiția tinerilor ingineri.

Zilele Feroviare, eveniment ajuns la a XVII-a ediție

Sute de profesioniști si lideri de piață din domeniu participă an de an la Zilele Feroviare, într-un eveniment cu tradiție și rezonanță în industria de profil din România.

Cea de-a XVII-a ediție a Zilelor Feroviare reunește 350 de reprezentanți ai căii ferate și ai serviciilor auxiliare – companii, specialiști și autorități – într-un eveniment care include o expoziție specializată, precum și multe sesiuni de networking.

Summit-ul Zilele Feroviare are loc în perioada 18-19 octombrie la Universitatea Politehnica București.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC 25 de ani: Basm/Real. Ţinta comună – Realizarea proiectului

ARIC a organizat ieri, 18 aprilie, o Conferință aniversară la hotel Novotel București pentru a celebra 25 de ani de la înfiinţare. Evenimentul, intitulat „Basm/Real...

Ultimele Articole