luni, iulie 1, 2024
spot_img

SUA: Sound Transit va incepe serviciul pe extensia liniei de metrou usor

03-sound transitSound Transit a anuntat inceperea serviciului de metrou usor pe South 200th Link Extension incepand cu 24 septembrie. Extensia in valoare de 383 de milioane de dolari a costat cu 40 de milione mai putin decat estimat si va fi inaugurata cu 4 ani mai devreme decat a fost planificat in Sound Transit 2.
Extensia cu o lungime de aproape 1 km de la Aeroportul Sea-Tac catre South 200th Street si 28th Avenue South va include o linie suspendata si o statie care va servi drept punct terminus sudic pentru linie pana la deschiderea extensiei catre Kent/Des Moines in 2023. Linia va contine o zona de parcare si de imbarcare/debarcare a calatorilor pentru a face fata cererii in crestere pe un corridor de tranzit aglomerat.
Pana in 2018, Statia Angle Lake va deservi 5.400 de calatori in fiecare zi lucratoare. Calatorii se vor bucura de o calatorie de 4 minute pana la aeroport, o calatorie de 41 de minute pana in partea de jos a Westlake Station si o calatorie de 48 de minute pana la Statia Washington a Universitatii la Stadionul Husky.

IN THE SPOTLIGHT

Avansul șantierelor feroviare în luna mai. Un constructor ”a spart norma”

Club Feroviar vă prezintă, ca de fiecare dată când apar informații noi, avansul șantierelor feroviare pentru modernizarea infrastructurii. Acum, situația aferentă lunii mai 2024...

Ultimele Articole