spot_img
miercuri, noiembrie 30, 2022
spot_img

SUA: Sound Transit inaugureaza serviciul de telefonie mobila in tuneluri

03-sound transitSound Transit a incheiat un parteneriat cu furnizorul de infrastructure wireless, Mobilitie, pentru proiectarea si instalarea unei retele Distributed Antenna System (DAS) care va permite calatorilor sa isi utilizeze telefoanele mobile atunci cand calatoresc in tuneluri. Reteaua DAS, care este in constructie de la inceputul anului, incepe sa fie pusa in exploatare in etape. Pana la sfarsitul lui septembrie, reteaua Mobilitie va oferi acoperire wireless pentru tunelul dintre Universitatea din Washington si Westlake in Downtown Seattle, urmata de Downtown Seattle pana in Beacon Hill in 2017.
Acoperirea in tuneluri va permite calatorilor sa se bucure de calatorii mai productive si va imbunatati comunicarea dintre Sound Transit si calatori, precum si siguranta in tuneluri.
Toti furnizorii de servicii de telefonie mobila din Seattle vor avea ocazia sa acceseze reteaua DAS prin acorduri de licenta cu Mobilitie care finanteaza si intretine reteaua conform unui acord cu Sound Transit. Clientii T-Mobile vor fi primii care vor avea acces la telefoanele mobile intre Universitatea din Washington si Westlake. Clientii Verizon si AT&T sunt programati sa aiba acces luna viitoare.
Mobilitie are optiunea sa furnizeze servicii de telefonie mobila de-a lungul a 13 km de tuneluri noi si 2 statii subterane care se afla in constructie ca parte a extensiei de metrou usor Northgate care va fi inaugurata in 2021.

Ultimele Articole