miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

SUA: Brightline finalizeaza testele initiale pentru prima locomotiva

01-brightline-trainPrima locomotiva Brightline a finalizat cu succes primul test realizat pe sina cu tractiune oferita de motorul diesel-electric Cummins pe un segment de cale ferata din cadrul fabricii Siemens din Sacramento, California. Acest lucru reprezinta o piatra de hotar majora pentru productia de trenuri Brightline deoarece compania a aprobat in prezent productia pentru toate locomotivele care sunt construite in prezent de Siemens.
In plus, pentru rularea motorului diesel pentru prima data, au fost testate aproximativ 45 de zone pe locomotiva Brightline. Acestea au inclus: teste functionale pentru sistemele de aer-conditionat si franare; instalarea software-ului pentru toate sistemele; sistem de iluminat pentru interior si exterior; precum si verificarea greutatii dupa incarcare si descarcare. Testarea statica si dinamica a locomotivei a fost realizata pe parcursul a trei saptamani.
Trenurile Brightline sunt construite ca trenuri integrate care includ doua locomotive si patru vagoane pentru calatori din otel inoxidabil.
„Brightline va fi singurul serviciu feroviar de calatori din tara care va avea trenuri dinamice si moderne care vor oferi americanilor o experienta noua si moderna in calatoria cu trenul”, a declarat Gene Skoropowski, prim-vicepresedintele operatiunilor feroviare pentru  Brightline.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole