duminică, iulie 7, 2024
spot_img

SUA: AKMD introduce primul tren bloc pentru transportul de etanol

06-Genesee & WyomingGenesee & Wyoming Inc. a anuntat ca subsidiara sa Arkansas Midland Railroad Company, Inc. (AKMD) va pune in exploatare primul tren bloc pentru transportul de etanol pentru North Little Rock si pietele producatoare de amestcuri de benzina din vecinatate, pentru a deservi terminalul JP Energy, care este cel mai mare terminal din complexul North Little Rock. Pana in acest moment, piata locala de etanol a fost deservita numai de transporturi cu camionul si transport cu vagoane unice.
Trenurile bloc, care sunt capabile sa tracteze pana la 108 vagoane, vor fi descarcate directe in rezervoarele pentru etanol ale terminalului JP Energy pentru a fi amestecate in interiorul terminalului sau pentru a fi transportate mai departe cu camionul.
„AKMD este mandra sa ofere aceasta solutie de livrare unica si eficienta catre JP Energy si clientii sai. Acest lucru demonstreaza capacitatea transportului feroviar de a fi un partener de transport major pentru industrie si de a crea optiuni logistice care reduc preturile atat pentru afacerile locale, cat si pentru clientii acestora”, a declarat Dewayne Swindall, presedintele AKMD.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO. 10 ani de 160 km/oră pe București-Constanța. Locomotiva inaugurală, pe butuci

Pe 4 iulie 2014 CFR Călători a pus în circulație, oficial, primul tren care circula cu 160 km/oră pe București-Constanța. Asta după mai bine...

Ultimele Articole