vineri, februarie 23, 2024
spot_img

Strukton va furniza invertoare pentru tramvaiele din clasa B din Melbourne

06-struktonrailIn urma unui proces de licitatie publica, Yarra Trams a contractat Strukton Rolling Stock pentru furnizarea noilor invertoare statice pentru tramvaiele din clasa B din Melbourne, cea mai mare retea de tramvai din lume. Tramvaiele din clasa B au fost livrate in Melbourne la sfarsitul anilor 1980-inceputul anilor 1990.
Strukton Rolling Stock va livra un lot initial de trei unitati pentru incercari. Strukton Rolling Stock va furniza o cabina noua, compatibila cu pinii echipamentelor electronice moderne IGBT (tranzistor bipolar cu grila izolata), pentru a asigura o alimentare constanta cu energie pentru toate sistemele auxiliare.
Strukton Rolling Stock pune un accent deosebit pe astfel de cerinte de retehnologizare, oferind componente de schimb de tip Form-Fit-Function (forma, potrivire, functie) care se potrivesc acelorasi puncte de fixare si acelorasi conectori. Cabina este noua pentru fiecare aplicatie; modulelele de alimentare sunt folosite pentru mai multe proiecte, astfel incat eforturile de dezvoltare sa fie cat mai scazute. Rezultatul este o solutie rentabila pentru a beneficia de inca 15-20 de ani de viata utila a vehiculelor fiabile, fara sa se observe ca acestea functioneaza cu un sistem nou.

Ultimele Articole