miercuri, iunie 26, 2024
spot_img

Strategia de Transport a Zonei Extinse a Dublinului a fost aprobata

luasMinisterul Transporturilor din Irlanda a aprobat Strategia de Transport a Autoritatii Nationale de Transport pentru Zona Extinsa a Dublinului 2016-2035.
Strategia reflecta si completeaza prioritatile de finantare a transportului public si proiectele incluse in Planul de Capital 2016-2021, cum ar fi finalizarea sectiunii Luas Cross-City, deschiderea tunelului Phoenix Park serviciilor de calatori la inceputul anului, lansarea Programului de Extindere DART si inceperea proiectului New Metro North.
Strategia va ghida deciziile privind transportul in regiune si va contribui la dezvoltarea economica, sociala si culturala a Zonei Extinse a Dublinului (districtele Dublin, Meath, Wicklow si Kildare) oferind un transport de calatori si de marfuri eficient si durabil.
Dupa publicarea Strategiei de Transport, NTA va pregati un plan de implementare integrat pentru a scoate in evidenta indeplinirea obiectivelor Strategiei pe urmatorii 6 ani.
„Strategia va asigura integrarea obiectivelor de transport la toate nivelurile sistemului de planificare si dezvoltare in cadrul Zonei Extinse a Dublinului”, a declarat Ministrul de Transport Paschal Donohoe.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO-VIDEO. Cum se lucrează la modernizarea căii ferate Poieni-Agireș

La o lună distanță, Asociația Pro Infrastructura a publicat o nouă filmare și un set de fotografii din care se poate vedea cum se...

Ultimele Articole