miercuri, noiembrie 29, 2023
spot_img

STRABAG România va fi prezentă la POLIJobs, 15-16.11.2023, în Standul Carierei Feroviare

STRABAG România va fi prezentă la POLIJobs, 15-16.11.2023, în Standul Carierei Feroviare, standul 56-57 | Zona 4, Holul AN din clădirea Rectorat a Universității Naționale de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București.

STRABAG – WORK ON PROGRESS!

Strabag este una din principalele companii de construcţii din Europa şi lider de piaţă în Europa Centrală şi de Est. Gama extinsă de servicii a grupului cuprinde toate segmentele industriei de construcţii, acoperind astfel întregul lanţ din domeniul construcţiilor. La Strabag lucrează aproximativ 74.000 de specialiști, în cele 700 de locuri din toată lumea.

În România, Strabag are o activitate de 30 de ani și este unul dintre liderii locali ai industriei construcțiilor și ingineriei. Compania se distinge prin proiecte ambițioase și diversificate, acoperind de la infrastructura de transport, la construcții de clădiri, inginerie civilă și proiecte orientate spre mediu.

Strabag și-a consolidat poziția pe piață prin contribuția la modernizarea infrastructurii de transport, demonstrând o capacitate impresionantă de adaptare și inovație. Expertiza Strabag în domeniul construcțiilor hidrotehnice, sistemelor de canalizare și a altor proiecte de infrastructură vitală subliniază angajamentul companiei față de îmbunătățirea calității vieții și sustenabilității în comunități.

Pe segmentul construcțiilor civile, Strabag a jucat un rol cheie în modelarea peisajului urban românesc, prin dezvoltarea de proiecte mari de birouri, rezidențe și spații comerciale. Compania a fost, de asemenea, activă în domeniul energiei regenerabile, cu lucrări importante în instalarea fundațiilor pentru parcuri eoliene și întreținerea instalațiilor industriale.

Angajamentul pentru viitor, pentru echilibrarea performanței cu responsabilitatea socială și protecția mediului, face din Strabag un model în industria construcțiilor, marcându-și clar poziția de susținător al construcțiilor sustenabile și responsabile din România.

Pentru toate aceste obiective, Strabag este în permanență în căutarea celor mai potrivite talente.


Cu ocazia evenimentului PoliJobs 2023, compania Strabag este prezentă alături de Carieră Feroviară în România la ”Standul Carierei Feroviare” 56-57 – Zona 4

 


”Standul Carierei Feroviare” la POLIJobs 2023

În zilele de 15 și 16 noiembrie, în cadrul POLIJobs 2023, Carieră Feroviară în România – CFiR  împreună cu Asociația Industriei Feroviare din România – AIF vă invită să vizitați ”Standul Carierei Feroviare” în standul 56-57 – Zona 4.

”Standul Carierei Feroviare” are rolul de a promova și de a oferi o mai mare vizibilitate domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, iar în el vor fi reprezentate mai multe companii care au nevoie de ingineri cu diverse specializări.

În STANDUL CARIEREI FEROVIARE te vor aștepta

Prin participarea la eveniment toți cei care sunt în căutarea unei oportunități de carieră au posibilitatea de a interacționa direct cu angajatorii.

Ultimele Articole