spot_img
luni, ianuarie 30, 2023
spot_img

FOTO. STB a pus în circulație Tramvaiul Colindelor. Poate fi localizat pe telefon

Societatea de Transport București STB SA a pus în circulație, ca în fiecare an în preajma Crăciunului, Tramvaiul Colindelor.

”Magia Sărbătorilor de Iarnă ne găsește de fiecare dată mai liniștiți, mai entuziasmați și mai dornici de a le oferi surprize celor dragi. Ducem tradiția mai departe și oferim tuturor călătorilor noștri Tramvaiul Colindelor. Acesta va circula în perioada 12 decembrie 2022 – 3 ianuarie 2023, pe traseul liniei 1. Spiritul Crăciunului vă va însoți în deplasările zilnice, făcând din fiecare călătorie un prilej de bucurie și voie bună. Am pregătit cea mai frumoasă selecție de colinde românești și internaționale, precum și o colecție de cântece de iarnă, menite să redea povestea magică a acestor zile de sărbătoare”, se arată într-un comunicat de presă dat publicității luni dimineață de STB SA.

Tramvaiul Colindelor are program normal de circulație

”Cu ajutorul unui decor rupt din basmele copilăriei noastre, care surprinde personaje îndrăgite din satul lui Moș Crăciun la ceas de seară, sperăm să trezim în fiecare dintre voi trăiri și sentimente deosebite”, se mai arată în comunicatul citat.

Accesul în acest tramvai este permis tuturor călătorilor, vehiculul având program normal de funcționare. De asemenea, îl puteți localiza în timp real cu ajutorul aplicației InfoTB ce poate fi descărcată direct din App Store sau Google Play.

Ultimele Articole