spot_img
duminică, octombrie 2, 2022
spot_img

STB SA, premiată la Gala NOCASH la secțiunea ”Adopție Plăți Electronice”

Societatea de Transport București STB SA a fost desemnată câștigătoare la secțiunea ”Adopție Plăți Electronice – Implementarea Anului” la cea de-a XXI-a ediție a Galei NOCASH.

Gala NOCASH, cel mai longeviv și așteptat eveniment al industriei serviciilor financiare și de plăți din România, se organizează în fiecare primăvară începând cu anul 2002. În cadrul Galei se acordă premiile de excelență pe baza activității din anul anterior, fiind nominalizate cele mai relevante lansări și decizii de business din piață.

Pentru a surprinde dinamica pieței de profil, în acest an organizatorii au introdus o serie de categorii noi.Votul la Gala NOCASH, acordat de 100 de persoane

Votul aparține unui juriu reprezentativ pentru industria de plăți, fiind format din peste 100 de persoane, experți NOCASH: directori de departamente de carduri sau canale alternative ale emitenților, reprezentanți ai schemelor de plată, procesatorilor de card, furnizorilor de infrastructură, și, nu în ultimul rând, ai autorităților de autorizare, reglementare și supraveghere. Evenimentul oferă confirmările oficiale, ale liderilor în domeniu, pe bază de date statistice.

STB SA a început la finalul anului 2021 procedura de achiziție a serviciului ce le va permite tuturor cetățenilor să își achite rapid și ușor călătoria, chiar dacă nu dețin un card de transport, indiferent de tipul de vehicul utilizat – tramvai, troleibuz sau autobuz.

„Până acum, plata cu cardul bancar era disponibilă doar în autobuzele noi Otokar și Mercedes Hybrid. Odată cu digitalizarea serviciilor de plată, călătorii pot folosi cu ușurință, fără costuri suplimentare, dispozitive ca telefonul mobil sau smartwatch-urile asociale unui card bancar pentru a achita călătoria direct la validatorul din vehicul, fără grija unui card de transport sau deplasarea la un centru de vânzare. Un alt avantaj al acestei soluții este acela că validatoarele permit atât plata cu cardul bancar, cât și plata cu cardul de transport”, a declarat Adrian Criț, directorul general al STB SA.

Ultimele Articole