miercuri, iunie 7, 2023
spot_img

Google Maps îți arată cea mai bună rută în București-Ilfov cu trenul, metroul și tramvaiul

Bucureștenii și cei aflați în tranzit prin Capitală pot urmări pe telefoanele mobile localizarea mijloacelor de transport ale STB în Google Maps. De asemenea, aplicația indică cea mai bună variantă de deplasare în București-Ilfov cu trenul, metroul și tramvaiul.

”Călătorii care folosesc mijloacele de transport în comun din Capitală pot vedea de astăzi în aplicația Google Maps unde se află exact pe traseu autobuzul, tramvaiul sau troleibuzul cu care urmează să se deplaseze. Aplicația calculează cea mai bună rută pe care o pot alege călătorii până la destinația finală, incluzând în variante metroul și/sau trenul.  Intermodalitatea este atât un element de noutate, cât și un mare avantaj pentru pasageri, care își pot alege sau schimba traseul în funcție de timpii de așteptare”, a scris primarul general Nicușor Dan pe pagina sa oficială de Facebook.STB în Google Maps. Aplicația, disponibilă pe telefon

STB în Google MapsAplicația este disponibilă pe majoritatea telefoanelor mobile, fiind foarte ușor accesibilă de către utilizatori.

Datele de localizare de pe GPS-ul mijloacelor de transport în comun ale operatorilor din regiunea Bucuresti – Ilfov sunt transmise în timp real către Google, iar orice utilizator al aplicației Maps le poate accesa. ”Astfel, ne aliniem marilor capitale europene în privința informării călătorilor care folosesc mijloacele de transport în comun. Cu aceeași aplicație, călătorii se pot ghida în oricare din marile orașe din Europa. Parteneriatul pe care l-am încheiat cu Google este rezultatul efortului comun al colegilor de la STB și TPBI, cărora le mulțumesc”, a mai scris primarul Capitalei.

De exemplu, așa cum se poate observa din imaginea alăturată, dacă vrei să te duci la Periș, aplicația îți recomandă călătoria cu trenul, fiind cea mai rapidă.

Ultimele Articole