joi, mai 9, 2024
spot_img

STB are site nou. Ce noi facilități sunt disponibile online începând de azi

STB are site nou, cu o nouă grafică, o nouă adresă de web și cu noi funcționalități în ajutorul călătorilor bucureșteni.

În loc de www.stbsa.ro, acum site-ul oficial al Societății de Transport București este www.stb.ro.

Într-o postare de pe pagina sa de Facebook, STB precizează că transportatorul bucureștean de suprafață este mai accesibil și în varianta digitală. Astfel, începând de astăzi STB SA are un site nou, cu o interfață dinamică, utilă și ușor de accesat.

”Noua platformă de comunicare a STB prezintă activitatea societății într-un mod transparent, include funcții noi și informații utile pentru călători. Totul interactiv și ușor de folosit”, a declarat directorul Societății de Transport București, Daniel Istrate.

Noul site este accesibil atât în varianta desktop, cât și de pe mobil. De asemenea, el integrează funcții noi, după cum urmează:

– Planifică-ți călătoria (accesează link: https://www.stb.ro/index)

– Formulează o petiție (accesează link: http://petitii.stb.ro/formular)

– Modalități de plată (accesează link: https://www.stb.ro/modplata).

Societatea de Transport București (STB) este principala companie de transport public de persoane din București și județul Ilfov. A fost creată prin reorganizarea Regiei Autonome de Transport București (RATB) în septembrie 2018. Transportul public de suprafață în București este responsabilitatea Societății de Transport București și include o rețea întinsă de autobuze, troleibuze și tramvaie.

IN THE SPOTLIGHT

Târgul de Carieră Feroviară în România, 12-14 iunie în format hibrid: fizic și online

”Târgul de Carieră Feroviară în România”, singurul târg de profil dedicat domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, se va desfășura în format...

Ultimele Articole