luni, aprilie 15, 2024
spot_img

STB a lansat aplicația mobilă YouthTB, pentru elevii din București și județul Ilfov

Societatea de Transport București STB SA a lansat aplicația mobilă YouthTB, dedicată elevilor care frecventează unitățile de învățământ acreditate din municipiul București sau județul Ilfov, pentru obținerea abonamentului gratuit de transport.

Pe lângă eliminarea procedurii birocratice de până acum, prin care elevii puteau să își procure titlul de transport, se reduce și aglomerația ce se crea în fiecare an la centrele de vânzare odată cu începerea școlii.

Noua aplicație permite obținerea abonamentelor metropolitane valabile în perioada anului școlar, pe toate liniile de transport public de suprafață din Regiunea București – Ilfov, indiferent de operatorul de transport, conform legislației în vigoare. Pentru a putea beneficia de abonament gratuit, utilizatorul trebuie să aibă statutul de elev înscris la o unitate de învățământ acreditată din municipiul București sau județul Ilfov.

Confirmarea statutului de elev se face automat prin intermediul aplicației, pe baza CNP-ului completat la înregistrarea contului. STB SA certifică faptul că respectă drepturile conferite de Regulamentul U.E. nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal privind libera circulație a acestor date.Aplicația mobilă YouthTB, disponibilă pe iOS și Android

Aplicația mobilă YouthTB este disponibilă în:

App Store

Google Play

„Transformarea digitală face transportul public mai accesibil. Începând cu luna aprilie am implementat eliberarea abonamentului pentru elevi și studenți cu valabilitate de 6 luni, respectiv un an. Toate centrele de vânzare STB SA sunt online, fiind posibilă și efectuarea plății prin POS. Peste 1200 de mijloace de transport ale societății sunt dotate cu validatoare inteligente pentru plata cu cardul bancar. Acum venim în întâmpinarea elevilor, urmând ca de la începerea anului universitar aplicația de eliberări abonamente și titluri de călătorie să fie accesibilă și pentru studenți”, a declarat Adrian Criț, directorul general al STB SA.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole