miercuri, septembrie 27, 2023
spot_imgspot_img

Ce primar de sector din București a deszăpezit cele mai puține stații STB după ninsoare

Primăria Capitalei a transmis situația intervențiilor după căderile de zăpadă de noaptea trecută și de luni dimineață. De aici se poate observa care a fost cel mai harnic primar și care a deszăpezit cele mai puține refugii de tramvai și stații STB după ninsoare.

stații STB după ninsoare

În cursul nopții trecute și astăzi, 324 de utilaje şi 1.427 de operatori manuali (”la lopată”) au deszăpezit arterele din Bucureşti.

Poliţiştii locali din cadrul Direcţiei de Control au continuat şi pe parcursul zilei de luni să verifice acţiunile de deszăpezire şi combatere a poleiului ale operatorilor de salubritate din toate sectoarele Capitalei. Astfel, în urma controalelor efectuate în teren și a monitorizării video pe camerele de supraveghere amplasate în principalele intersecții, situația la ora 15,00 se prezenta astfel din punctul de vedere al deszăpezirii refugiilor de tramvai și a stațiilor STB, în general:

Sectorul 1

Staţii STB deszăpezite: 80%

Sectorul 2

Staţii STB deszăpezite: 80%

Sectorul 3

Staţii STB deszăpezite: 50%

Sectorul 4

Staţii STB deszăpezite: 95 %

Sectorul 5

Staţii STB deszăpezite: 80 %

Sectorul 6

Staţii STB deszăpezite: 80 %

Robert Negoiță a deszăpezit cele mai puține stații STB după ninsoare

stații STB după ninsoare mutarea gărilor din ParisDin situația furnizată de Primăria Capitalei, se poate observa lesne că cel mai ”leneș” primar a fost cel al Sectorului 3, Robert Negoiță, iar cel mai ”harnic” cel al Sectorului 4, Daniel Băluță.

Serviciul de salubrizare în Sectorul 3 este făcut chiar de firma înființată special în acest sens de Primărie, după ce, în urmă cu trei ani de zile, a fost denunțat contractul cu ROSAL, firmă întemeiată de Silviu Prigoană. Potrivit informațiilor de pe site-ul Primăriei Sectorului 3, instituția are în atribuții și deszăpezirea: ”Deszăpezire – fluidizarea circulaţiei pe timp de iarnă prin eliminarea zăpezii din intersecţii/zona centrală a sectorului/zona instituţiilor publice/zona unităţilor de învăţământ/zona unităţilor sanitare, cu un sistem eficient de eliminare”. După cum se vede, stațiile STB nu sunt nici măcar menționate.

Ultimele Articole