spot_img
marți, februarie 7, 2023
spot_img

Statia Washington Union va fi extinsa

05-amtrakAmtrak va incepe reabilitarea holului de intrare in Statia Washington Union adaugand aproximativ 20.000 de metri patrati spatiului dedicat calatorilor, ceea ce inseamna aproape dublarea capacitatii actuale a holului.
Lucrarile de proiectare sunt in desfasurare pentru modernizarea facilitatilor dedicate calatorilor inclusiv sali de asteptare noi, usi de imbarcare, scaune si sala de primire ClubAcela. Rezultatul va fi un hol de intrare reconfigurat, modernizat si unitar care va imbunatati experienta calatorilor oferind o mai buna accesibilitate si conectivitate.
Statia Union functioneaza acum peste capacitatea ei, indeosebi in timpul orelor de varf. Prin urmare, implementarea solutiilor de crestere a capacitatii si de reducere a aglomerarilor este imperativa pentru a mentine sigure si eficiente operatiunile din statie.
Lucrari preliminare de constructie in cadrul proiectului de modernizare a holului statiei va incepe in aceasta primavara. Lucrarile de constructie vor fi impartite pe etape si vor incepe in 2017, insa impactul asupra utilizatorilor statiei va fi redus la minim.
„Proiectul va spori confortul si accesibilitatea calatorilor oferind un spatiu modern si reconfigurat de care vor beneficia calatorii Amtrak, VRE si MARC. Aceste lucrari vor transforma capacitatea si performanta Statiei Union pentru a corespunde spatiului regional si civic vital care a devenit Statia incepand cu redezvoltarea sa din 1988”, a declarat Stephen Gardner, Vicepresedinte al Diviziei de Dezvoltare a Coridorului Nord-Estic in cadrul Amtrak.

Ultimele Articole