marți, iulie 2, 2024
spot_img

VIDEO Metroul muzeu din Drumul Taberei. Imagini cu stația Valea Ialomiței, postate de MTIC

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor a postat pe Facebook imagini cu stația Valea Ialomiței de pe Magistrala 5 – metroul muzeu, cu toate că pe aici nu se circulă încă.

stația Valea Ialomiţei alertă cu bombă la metrou probleme la metrou coronavirus la Metrorex coronavirus la metrou bugetul Metrorex pe 2020 energie electrică la Metrorex BVC Metrorex pe 2020 Metrorex cumpără apă plată rectificare bugetară la Metrorex casierii pentru elevi BVC Metrorex pe 2019

Recent, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, le-a cerut scuze bucureştenilor, în numele celor 17 miniştri ai Transporturilor, pentru faptul că Magistrala M5 nu va fi gata la data de 30 iunie, precizând că problemele sunt la centrala de ventilaţie şi la staţia de pompare a apei din infiltraţii.

Premierul Ludovic Orban nu a avansat un termen când va fi putea fi dat metroul în folosinţă, spunând că atunci când „va fi din punct de vedere tehnic posibil de pus în circulaţie, va fi pus în circulaţie”.

Consiliul de Administraţie al Metrorex, întrunit joi în şedinţă, a numit un nou director general interimar, pe Gabriel Mocanu, în locul Marianei Miclăuş, iar ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a explicat într-un comunicat de presă că, după ce toţi cei implicaţi l-au asigurat că termenul de finalizare a acestei magistrale va fi 30 iunie 2020, ”termen asumat în mod neforţat”, i-a transmis doamnei director Miclăuş că, din acel moment, ”va sta cu mandatul pe masă”. Mariana Miclăuş a fost numită în funcţia de director general provizoriu în noiembrie 2019.

La stația Valea Ialomiței este și un depou

La stația Valea Ialomiței este și un depou. Ea este una dintre stațiile terminus ale viitoarei magistrale de metrou, alături de Eroilor 2 și Râul Doamnei.

Cele nouă stații de pe tronsonul Drumul Taberei – Eroilor al Magistralei 5 de metrou vor fi: Râul Doamnei, Brâncuși, Valea Ialomiței, Romancierilor, Parc Drumul Taberei, Tudor Vladimirescu, Favorit, Orizont, Academia Militară și Eroilor 2.

IN THE SPOTLIGHT

Avansul șantierelor feroviare în luna mai. Un constructor ”a spart norma”

Club Feroviar vă prezintă, ca de fiecare dată când apar informații noi, avansul șantierelor feroviare pentru modernizarea infrastructurii. Acum, situația aferentă lunii mai 2024...

Ultimele Articole