Statia New Bromsgrove se deschide pentru calatori

15 iulie 2016

04-Bromsgrove stationNoua statie Bromsgrove s-a deschis pentru calatori in urma unui efort financiar semnificativ. Noua statie feroviara a fost dezvoltata de Consiliul Worcestershire, West Midlands Combined Authority (WMCA) si Network Rail, alaturi de compania specializata in constructii Buckingham Group. Proiectarea si constructia statiei a costat 24 de milioane de lire (28,5 milioane de euro).
Calatorii vor beneficia de o gama de servicii imbunatatite care includ un birou de bilete, o camera de asteptare pentru calatori si 350 de locuri de parcare.
Un hol exterior va conecta calatorii de spatiile de parcare care au si statii de autobuz, taxi, zone pietonale si spatii de depozitat biciclete.
Statia este complet accesibila tuturor utilizatorilor si are o capacitate de 800.000 de calatori pe an. Peroanele mai lungi vor permite mai multor servicii feroviare sa opreasca la statia Bromsgrove in viitor. In plus, noile facilitati ale statiilor si o mai buna integrare a serviciilor de autobuz locale vor face mai usoara utilizarea trenurilor intre Bromsgrove, Birmingham si Worcester.