vineri, iunie 28, 2024
spot_img

VIDEO Noi imagini cu M5, postate de MTIC. Azi, stația de metrou Tudor Vladimirescu

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor a postat sâmbătă pe Facebook și pe Twitter imagini cu stația de metrou Tudor Vladimirescu de pe Magistrala 5 – metroul muzeu, cu toate că pe aici nu se circulă încă.

stația de metrou Tudor Vladimirescu lucrări în stația de metrou stația Parc Drumul Taberei pierderile la Metrorex stația Valea Ialomiţei alertă cu bombă la metrou probleme la metrou coronavirus la Metrorex coronavirus la metrou bugetul Metrorex pe 2020 energie electrică la Metrorex BVC Metrorex pe 2020 Metrorex cumpără apă plată rectificare bugetară la Metrorex casierii pentru elevi BVC Metrorex pe 2019

În luna iunie, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, le-a cerut scuze bucureştenilor, în numele celor 17 miniştri ai Transporturilor, pentru faptul că Magistrala M5 nu va fi gata la data de 30 iunie, precizând că problemele sunt la centrala de ventilaţie şi la staţia de pompare a apei din infiltraţii.

Premierul Ludovic Orban nu a avansat un termen când va fi putea fi dat metroul în folosinţă, spunând că atunci când “va fi din punct de vedere tehnic posibil de pus în circulaţie, va fi pus în circulaţie”.

Stația de metrou Tudor Vladimirescu este gata, dar nu e funcțională

Stația de metrou Tudor Vladimirescu este finalizată, dar pe aici nu circulă trenuri cu călători.

Cele nouă stații de pe tronsonul Drumul Taberei – Eroilor al Magistralei 5 de metrou vor fi: Râul Doamnei, Brâncuși, Valea Ialomiței, Romancierilor, Parc Drumul Taberei, Tudor Vladimirescu, Favorit, Orizont, Academia Militară și Eroilor 2.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO-VIDEO. Cum se lucrează la modernizarea căii ferate Poieni-Agireș

La o lună distanță, Asociația Pro Infrastructura a publicat o nouă filmare și un set de fotografii din care se poate vedea cum se...

Ultimele Articole