spot_img
vineri, iulie 1, 2022
spot_img

Lucrări pentru reparații la instalațiile SCB în stația CF Ferry Boat și la Movila

Regionala Constanța a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA a lansat două licitații pentru reparații la instalațiile SCB în stația CF Ferry Boat și în stația Movila.

stația CF Ferry Boat reparații curente la instalațiile SCB reparații la instalațiile SCB reparații curente la instalațiile SCB
FOTO cu rol pur ilustrativ, spiact.ro

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Reparații curente la instalațiile SCB pe raza Secției CT-1 Constanța – instalații CED în stația Ferry Boat”.

Se vor face lucrări de demontare parțială a pieselor și subansamblurilor componente ale instalațiilor cu uzuri frecvente, înlăturarea jocurilor care depășesc limitele admise, repararea, recondiționarea sau înlocuirea celor nereparabile, înlocuirea/repararea cablurilor cu rezistență de izolație scăzută, vopsirea instalației, conform specificațiilor caietului de sarcini. Graficul de execuție este de 90 de zile de la data începerii lucrărilor, care reprezintă data încheierii procesului-verbal de predare a amplasamentului lucrării către executant.

Lucrări de 125.000 de euro în stația CF Ferry Boat

Valoarea totală estimată a contractului este de 619.875,34 lei, echivalentul a aproximativ 125.000 de euro.

Pentru înscrierea la licitație se cere experiență similară – lista principalelor lucrări realizate într-o perioadă care acoperă cel mult ultimii cinci ani de zile, din care să reiasă executarea de lucrări similare în valoare individuală/cumulată de minimum 619.875 de lei fără TVA, la nivelul a maximum trei contracte. Lucrări similare acceptate: execuția de lucrări de construcții montaj/reparații instalații pentru centralizări și semnalizare feroviară.

Valoarea garanției de participare este de 6.199 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 17 mai 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 17 septembrie 2021.Licitație pentru lucrări în stația Movila

Un alt anunț de licitație are ca obiect ”Reparații curente la instalațiile SCB pe raza Secției CT-2 Fetești – instalații CED în stația Movila”.

Valoarea totală estimată a contractului este de 119.933,57 lei, echivalentul a aproape 25.000 de euro. Ofertantul va declara în DUAE principalele lucrări similare realizate într-o perioadă care acoperă cel mult ultimii cinci ani de zile, din care să reiasă executarea de lucrări similare în valoare individuală/cumulată de minimum 119.933 de lei fără TVA, la nivelul a maximum trei contracte. Lucrări similare acceptate: execuția de lucrări de construcții-montaj/reparații instalații pentru centralizări și semnalizare feroviară.

Valoarea garanției de participare este de 1.199 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 18 mai 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 18 septembrie 2021. (A.B.)

Ultimele Articole