spot_img
marți, februarie 7, 2023
spot_img

Standul Carierei Feroviare de la Polijobs 2022 este gata. Vă așteptăm cu oferte de angajare!

Standul Carierei Feroviare de la Polijobs 2022 a fost finalizat, iar de miercuri dimineață își așteaptă vizitatorii în clădirea Rectoratului de la Universitatea Politehnica București, Hol BN, chiar la intrarea în clădire.

Standul Carierei Feroviare (standul 9-10) este organizat de Carieră Feroviară în România – CFiR cu sprijinul Asociației Industriei Feroviare din România – AIF – o organizaţie non-guvernamentală şi non-profit ce are ca principală misiune creşterea notorietăţii transportului pe şină în România, precum şi promovarea acestuia ca principal sistem de transport pentru marfă şi călători.

Târgul de Cariere POLIJobs, cel mai mare eveniment de profil organizat de Universitatea Politehnica din București, ajuns la cea de-a V-a ediție, va avea loc în perioada 16-17 noiembrie 2022, în corp FAIMA – hol BN – holul AN – intrarea principală Rectorat.

La această ediție, mai mult de 70 de companii de top au pregătit numeroase oportunități de carieră pentru studenții și absolvenții UPB: programe de burse, internshipuri, joburi part-time sau full-time, entry-level, middle- level sau senior level.

Prin participarea la eveniment, toți cei care sunt în căutarea unei oportunități de carieră au posibilitatea de a interacționa direct cu angajatorii.

Vino și tu la cel mai important eveniment din domeniul ingineriei, să afli care sunt oportunitățile disponibile și să aplici pentru jobul mult dorit! 

Posturile disponibile pentru studenți și absolvenți la Polijobs 2022

 

În Standul Carierei Feroviare vor fi prezente companiile: Consis ProiectDB Engineering&ConsultingISPCF – Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate S.A., TPF Inginerie și CFiR – Carieră Feroviară în România.

Ultimele Articole