joi, septembrie 21, 2023
spot_imgspot_img

Stâlp căzut pe calea ferată. Un tren internațional a așteptat reluarea circulației feroviare

Din cauza unul stâlp căzut pe calea ferată, circulația feroviară pe Magistrala 300 între Brașov și Sighișoara este întreruptă marți seara.

UPDATE. Trenul IRN 346 a ajuns în stația Curtici Frontieră cu o întârziere de 133 de minute.

UPDATE. La ora 21.00 a fost repus sub tensiune firul I de circulație între Rupea și Cața.

„La această oră, personalul de intervenții al SRCF Brasov acţionează cu o drezină pantograf între stațiile Rupea și Cața, pentru îndepărtarea unui stâlp, care susținea linia de contact, prăbușit pe ambele linii de cale ferată. Se acționează, într-o primă intervenție, pentru îndepărtarea stâlpului respectiv, de pe firul I, pentru a redeschide circulația, urmând apoi să se lucreze pentru înlocuirea și montarea unui alt stâlp pentru susținerea liniei de contact pe firul II”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, Oana Brânzan, printr-un comunicat.

Stâlp căzut pe calea ferată. Trenul IRN 346 Dacia cu destinația Viena, blocat

Staționează temporar trenul 346, la intrare în stația Cața. IRN 346 Dacia a plecat din București Nord la ora 14,50 din stația București Nord și ar trebui să ajungă miercuri dimineață în gara centrală din capitala Austriei, Wien Hauptbahnhof.

„Personalul feroviar va depune toate eforturile necesare pentru restabilirea traficului pe firul I, astfel încât să evităm staționarea prelungită a garniturilor care tranzitează zona respectivă”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al CNCF CFR SA.

Între Brașov și Sighișoara au loc lucrări de modernizare a căii ferate.

Ultimele Articole