spot_img
marți, februarie 7, 2023
spot_img

Stadler si Solaris infiinteaza consortiu pentru metrouri usoare

10-stadlerSolaris Bus & Coach S.A. si Stadler Polska Sp. z o.o. isi dezvolta cooperarea pentru vehicule feroviare usoare. Pentru a-si consolida pozitia pe piata, companiile vor infiinta un consotiu. Cooperarea va fi inaugurata cu o oferta comunca pentru licitatie de tramvaie din Cracovia. In plus, Stadler si Solaris planuiesc sa ia parte la alte licitatii de tramvaie in Polonia si in alte state europene.

„Cooperarea stransa dintre Stadler si Solaris va permite companiilor sa isi intareasca pozitia pe piata tramvaielor in Polonia si in alte state europene. Portofoliile de produse ale ambelor companii se completeaza reciproc foarte bine. Astfel vom putea sa profitam unii de ceilalti pentru a ne dezvolta tehnologia”, a declarat Peter Spuhler, CEO si proprietar Stadler.

„Dorim sa crestem activitatea noastra pe piata vehiculelor usoare si, prin urmare, am cautat un partener strategic renumit pentru dezvoltarea produselor si facilitatilor noastre din zona Poznań, dar si pentru a folosi contactele noastre excelente din piata si pentru a ne creste competentele in inginerie si fabricarea carcaselor de vehicule. Pentru o astfel de cooperare, nu exista un partener mai bun ca Stadler, o companie elvetiana recunoscuta la nivel global”, a declarat Solange Olszewska, proprietar Solaris Bus & Coach S.A.

Ultimele Articole