joi, septembrie 28, 2023
spot_imgspot_img

Stadler, partener Zilele Feroviare 2019. Stadler livrează suplimentar tramvaie în Bergen, Norvegia

Stadler va furniza suplimentar tramvaie pentru Bybanen Bergen (rețeaua de tramvai din Bergen, Norvegia).

Producătorul elvețian de material rulant Stadler  va furniza suplimentar alte șase tramvaie Variobahn pentru extinderea flotei Bybanen. Compania de transport își mărește astfel flota Stadler la 34 de vehicule. Volumul comenzii este de aproximativ 27 de milioane de euro. Noile tramvaie sunt destinate utilizării în rețeaua de transport ușor a orașului și vor fi livrate până la sfârșitul anului 2021, conform contractului. Vehiculele sunt bidirecționale, în șapte volume diferite, și oferă spațiu pentru mai mult de 280 de persoane.

Sunt complet fără trepte și au un nivel constant de podea joasă. Tramvaiele sunt dotate cu habitaclu luminos și confortabil și sunt complet climatizate.  Un flux optim de pasageri este obținut datorită a cinci uși glisante exterioare glisante pe fiecare parte a vehiculului. Trenul ușor Bergen a început operațiunile la 22 iunie 2010 pe o porțiune de 9,8 km lungime din centrul orașului până la Nesttun. Până în aprilie 2017, alte două secțiuni erau deschise pe Radal către Aeroportul Bergen. Întreaga rețea feroviară a orașului este operată cu vehicule Variobahn.

Compania de construcții de vehicule feroviare Stadler are sediul central în Bussnang, Elveția. Fondată în 1942, are o forță de muncă de peste 10.500 de angajați. Stadler oferă o gamă cuprinzătoare de produse în segmentele de transport grele și urbane: trenuri de mare viteză, trenuri interurbane, trenuri navetice regionale și feroviare grele, trenuri subterane, tramvaie și tramvaie. Stadler produce, de asemenea, locomotive, inclusiv cea mai puternică locomotivă diesel-electrică din Europa. Este cel mai important producător mondial în industria vehiculelor feroviare cu cremalieră.

Stadler este partener al evenimentului Zilele Feroviare care va avea loc în perioada 8-9 octombrie la București.

Ultimele Articole