luni, aprilie 15, 2024
spot_img

Stadler Minsk va proiecta trenuri pentru Turkmenistan

Stadler-Minsk_aeroexpress_in_minsk_2_jpg_960x330_crop_q95Producătorul de trenuri din Belarus, Stadler Minsk, va proiecta un tren FLIRT adaptat condiţiilor climatice din Turkmenistan. Ideea a fost discutată în timpul vizitei reprezentanţilor industriei de transport din Belarus la Ashgabat, a anunţat serviciul de presă al Căilor Ferate din Belarus.
În timpul întâlnirii, reprezentanţii din Belarus au prezentat caracteristicile institutului de proiectare feroviară, Belzheldorproyekt. Serviciile institutului sunt utilizate de administratorii de infrastructură feroviară din Rusia, Georgia, Ucraina, Azerbaidjan, Lituania, Letonia şi Uzbekistan, a anunţat agenţia de presă BelTA. Reprezentanţii Căilor Ferate din Belarus au declarat că sunt gata să instaleze soluţii de control al traficului feroviar în Turkmenistan. Aceştia s-au declarat pregătiţi şi să ofere informaţii specialiştilor din Turkmenistan cu privire la întreţinerea acestor sisteme. Au fost discutate aspecte ale dezvoltării sistemului de control al traficului bazat pe microprocesor al Căilor Ferate din Belarus, Neman. Sistemul este conceput să controleze de la distanţă şi să administreze dispozitivele de automatizare feroviară şi să organizeze şi să administreze procesul de transport. În prezent, sistemele Neman sunt folosite cu succes de către Căile Ferate din Belarus, Estonia şi Kazahstan.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole