spot_img
marți, ianuarie 31, 2023
spot_img

Stadler intră pe piața feroviară din Turcia

Stadler-Bern_untitled_jpg_960x350_crop_upscale_q95Producătorul elvețian de material rulant Stadler a decis să investească în Turcia. Statul turc este în plin proces de dezvoltare, la fel și rețeaua de transport feroviar de mare viteză. Trendul se observă și în ceea ce privește rețeaua de transport public, în special cea de transport cu metroul. Prin urmare, proiectele feroviare anunțate în Turcia atrag atenția producătorilor straini de material rulant.
Producătorii interni de material rulant au crescut de asemenea numărul piețelor disponibile, de care giganții industriei europene ar putea fi interesați.
După canadienii de la Bombardier și spaniolii de la CAF, producătorul elvețian de trenuri și tramvaie, Stadler, a decis să investească pe piața din Turcia.
Peter Jenelten, Vice-președinte în Consiliul de Administrație și director de marketing și vânzări în cadrul grupului Stadler a subliniat interesul tot mai accentuat pentru piața de transport feroviar din Turcia. ”Compania de Căi Ferate (TCDD) a anunțat de asemenea planuri majore de investiții în acest domeniu. Modul și valoarea investițiilor pe care le vom face nu sunt încă definitivate. Cert este că trebuie să intrăm pe această piață cu potențial major”, a declarat Jenelten.

Foto: KISS-train for S-Bahn Bern/© Stadler Rail

Ultimele Articole