Stadler incepe lucrarile la un nou centru de productie in Elvetia

Stadler a sustinut ceremonia de inaugurare a noii sale fabrici din St. Margrethen, in cantonul elvetian St. Gallen, transferand astfel centrul sau de excelenta pentru automotoare supraetajate din Altenrhein in St. Margrethen. Conform estimarilor, noul centru de productie necesita o investitie de 86 de milioane de franci elvetieni (73,9 de milioane de euro) si este proiectat sa consolideze abilitatile competitive ale companiei.
Lucrarile de constructie sunt realizate de compania HRS si vor dura pana la inceputul lui 2020, desi compania va putea sa se mute in primele hale la sfarsitul lui 2019.
Fabrica se va intinde pe o suprafata de 65.000 de metri patrati si beneficiaza deja de o legatura feroviara. Stadler planuieste sa construiasca un centru de productie si depozitare pe o suprafata de 35.000 de metri patrati si spatii de birouri pe o suprafata de 5.000 de metri patrati.
Noua fabrica va imbunatati procesul de productie si va creste eficienta acestuia datorita conditiilor optime. Angajatii vor beneficia de legaturi de transport publice si private excelente.