spot_img
luni, februarie 6, 2023
spot_img

Stadler a livrat trenul FLIRT cu numarul 1.000

02-stadlerStadler a sarbatorit livrarea trenului FLIRT cu numarul 1.000 (Fast Light Innovative Regional Train). Trenul FLIRT cu nr. 1.000 este un vehicul cu patru vagoane si ecartament larg furnizat clientului finlandez Junakalusto Oy. In toamna anului 2006, Junakalusto Oy a comandat 32 de automotoare FLIRT din prima serie pentru reteaua de trenuri suburbane din Helsinki. Intre timp, flota a crescut cu 81 de trenuri.
Primul tren FLIRT a fost livrat companiei SBB in toamna lui 2014. De la prima livrare, au fost dezvoltate, construite si date in exploatare 1.000 de trenuri FLIRT. Vehiculele sunt operate cu succes in zone cu climat diferit, de la Africa la Cercul Polar, pe ecartamente standard sau largi, indplinind multiple cerinte: eficienta costurilor, intretinere redusa si respect fata de mediul inconjurator pentru operatori feroviari, precum si legaturi fiabile garantate si nivel ridicat de confort pentru calatori.
Trenul FLIRT este disponibil ca tren regional cu o viteza maxima de pana la 160 km/h si ca tren intercity cu o viteza maxima de pana la 200 km/h. Poate fi compus din 2 pana la 8 vagoane.

Ultimele Articole