marți, septembrie 26, 2023
spot_imgspot_img

SRTFC București vrea să trimită 37 de vagoane la fier vechi. LISTA completă

Sucursala Regională de Transport Feroviar de Călători București vrea să vândă 37 de vagoane la fier vechi, după ce și alte regionale au făcut demersuri în acest sens.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație, în procedură simplificată, ce are ca obiect ”Serviciul de evaluare a mijloacelor fixe din categoria material rulant remorcat (37 vagoane călători) din parcul SRTFC București în scopul vânzării prin licitație publică”.

Valoarea totală estimată a contractului, care va trebui dus la bun sfârșit de către un evaluator autorizat ANEVAR, este de 14.000 de lei, echivalentul a aproximativ 2.800 de euro. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 28 august 2023, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 28 octombrie 2023.

Lista completă a vagoanelor care vor ajunge la fier vechi o puteți consulta alăturat. După cum se poate vedea, ele sunt garate prin varii locuri, inclusiv în afara razei Regionalei București, cum ar fi la Depoul Tecuci.

Și alte regionale ale CFR Călători au lansat în ultima perioadă proceduri similare, de evaluare a vagoanelor care urmează să fie vândute la fier vechi.

Și CFR Marfă a vândut vagoane la fier vechi

Și SNTFM CFR Marfă a scos la vânzare recent 7.153 de vagoane și 508 locomotive care sunt grevate de sechestrul ANAF, așa cum a scris la vremea respectivă Club Feroviar.

Unitățile de material rulant urmau să fie valorificate prin ”înțelegerea părților”, după modelul ”așa cum sunt, acolo unde sunt”. Data limită de depunere a ofertelor a fost 14 iulie 2023, ora 12,00. Cele mai multe vagoane și locomotive sunt ”trase la gard” de mai bine de zece ani, însă unele pot fi reparate.

Ultimele Articole