luni, aprilie 29, 2024
spot_img

SRCF Galați dă 3,6 milioane de euro pentru curățenie și stârpirea șobolanilor din gări

Sucursala Regională de Căi Ferate Galați alocă 3,6 milioane de euro pentru un contract pe patru ani care vizează servicii de curățenie și stârpirea șobolanilor din gări.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Salubrizare, deratizare, dezinsecție stații CF/obiective de pe raza SRCF Galați”. Valoarea totală estimată a contractului de tip acord cadru pentru o perioadă de patru ani este de 18.274.864,65 lei, echivalentul a aproximativ 3,6 milioane de euro.

Serviciul se va presta în staţii CF şi spatii din clădirile cu specific feroviar de pe raza Sucursalei Regionale CF Galati, respectiv staţiile CF: Galaţi, Brăila, Făurei, Buzău, Mizil, Rm. Sărat, Halta Ianca Sat, Barboşi Călători, Fileşti, Focşani, Mărăşeşti, Adjud, Oneşti, Borzești, Saline,Tȃrgu Ocna, Comăneşti, Tecuci, Tecuci Nord, Ghimeş, Berca, Sediul Administrativ al Sucursalei RCF Galati și Corp E – Stația Galati, în total 23 de obiective.

În primul rând, este vorba de salubrizare curentă, care se va face 24 de ore din 24 sau zilnic în intervalul orar precizat, ori de câte ori este nevoie. Aalubrizarea generală a spaţiilor se va executa la comanda achizitorului, semestrial, în staţiile CF şi la Sediul administrativ al SRCF Galaţi, rerspectiv clădire de exploatare Corp E stația Galați. Salubrizarea periodică de tip I se va face trei zile pe săptămână conform graficului de lucru sau ori de câte ori este nevoie pentru anumite spații în stații CF altele decât cele salubrizate curent (zilnic).

Erbicidarea, defrișarea și toaletarea: se vor face două operațiuni de erbicidare, o operațiune de defrișare și o operațiune de toaletare pe an, numai la solicitarea șefului de stație și în stația/halta CF menționată de acesta. Salubrizarea periodică tip II (colectarea deșeurilor menajere) se va face o dată (o zi) pe lună, pentru anumite zone din Stațiile CF: Făurei, Ianca Sat, Buzău, Adjud, Comănești, Focșani, Galați, Ghimeș, Mărășești, Mizil, Onești, Borzești, Tecuci, Brăila și Râmnicu Sărat.Stârpirea șobolanilor din gări, o dată la șase luni

Dezinsecţia se va realiza numai în spaţii salubrizate corespunzător, la intervale prevăzute în metodologii, dar nu mai mari de trei luni. Deratizarea periodică se va face la intervale de maximum șase luni.

Pentru participarea la licitație se cere experiență similară. Ofertantul (operator economic individual sau asociere de operatori economici) trebuie să demonstreze că în ultimii trei ani până la data limită de depunere a ofertei a prestat servicii de complexitate comparabilă celor supuse achiziției în valoare individuală/cumulată de minimum 4.500.000 de lei (valoare fără TVA), la nivelul unui contract sau mai multor contracte, respectând proporțiile serviciilor supuse achiziției: 2% pentru deratizare și dezinsecție, 88% pentru salubrizare (curentă, generală, periodică), 10% pentru erbicidare, defrișare, toaletare.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 20 mai 2024, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 20 septembrie 2024.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC 25 de ani: Basm/Real. Ţinta comună – Realizarea proiectului

ARIC a organizat ieri, 18 aprilie, o Conferință aniversară la hotel Novotel București pentru a celebra 25 de ani de la înfiinţare. Evenimentul, intitulat „Basm/Real...

Ultimele Articole