Sqills ofera software de vanzari pentru IZY

11 aprilie 2016

06-sqillsCompania olandeza Sqills a implementat sistemul sau de vanzari si distributie S3 Passenger pentru doi clienti noi: OUIBUS (subsidiara SNCF) si IZY (noua oferta low-cost de la Thalys).
Fiecare dintre acesti operatori au ales S3 Passenger datorita functionalitatii sale de ultima generatie, flexibilitatii, timpului in serviciu, expertizei Sqills si atentiei acordate parteneriatelor.
„IZY a fost lansat intr-un timp foarte scurt. Aveam nevoie de un sistem de vanzai si distributie pe care sa ne putem baza ca poate fi implementat in cateva luni. Sqills ne-a oferit S3 Passenger si au fost dispusi sa implementeze sistemul de vanzari si distributie la timp si s-a dovedit a fi un partner experimentat in acest proiect”, a declarat Frederic Miel, manager de proiect IZY.
„Aceasta implementare a S3 Passenger demonstreaza interesul international in produsul nostru”, a declarat Alexander Mul, membru al consiliului de admninistratie Sqills. „Echipa Sqills a lucrat intens si este dedicata sa livreze cel mai bun software de vanzari si distributie disponibil pentru autobuze si pentru industria feroviara. O dezvoltare continua a produsului ne va ajuta sa mentinem statutul nostru de cel mai bun din domeniu, iar referintele primite din partea clientilor ne dovedesc ca suntem pe drumul cel bun”, a adaugat el.