sâmbătă, septembrie 30, 2023
spot_imgspot_img

Un psiholog de la Spitalul CF Galați a murit de Covid. Avea doar 48 de ani

Un psiholog de la Spitalul CF Galați a murit de Covid. Irina Brașovanu avea doar 48 de ani și, înainte de a deveni psiholog, lucrase ca asistentă medicală.

Spitalul CF Galați

Săptămâna trecută a fost confirmată pozitiv, însă starea de sănătate s-a înrăutățit brusc și, din păcate, nu a a mai putut fi salvată.

Reprezentanții Solidarității Sanitare, colegii, dar și toți cei care au cunoscut-o deplâng pierderea acesteia și transmit codoleanțe familiei îndurerate. ”Un om deosebit care și-a desfășurat activitatea inițial ca asistent medical în cadrul Spitalului CFR Galați,  dar apoi, prin studiu și multă muncă, a devenit psiholog la același spital”, au scris pe Facebook reprezentanții federației Solidaritatea Sanitară din România.

Spitalul CF Galați este unitate suport Covid

Spitalul Clinic de Căi Ferate Galați a fost declarată unitate suport Covid, ca de altfel și secția de la Buzău a acestuia.

Mai multe unități dintre cele 15 spitale de căi ferate aflate în subordinea Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor sunt implicate în lupta pentru stăvilirea pandemiei de coronavirus de tip nou.

Ultimele Articole