Un psiholog de la Spitalul CF Galați a murit de Covid. Avea doar 48 de ani

5 decembrie 2020

Un psiholog de la Spitalul CF Galați a murit de Covid. Irina Brașovanu avea doar 48 de ani și, înainte de a deveni psiholog, lucrase ca asistentă medicală.

Spitalul CF Galați

Săptămâna trecută a fost confirmată pozitiv, însă starea de sănătate s-a înrăutățit brusc și, din păcate, nu a a mai putut fi salvată.

Reprezentanții Solidarității Sanitare, colegii, dar și toți cei care au cunoscut-o deplâng pierderea acesteia și transmit codoleanțe familiei îndurerate. ”Un om deosebit care și-a desfășurat activitatea inițial ca asistent medical în cadrul Spitalului CFR Galați,  dar apoi, prin studiu și multă muncă, a devenit psiholog la același spital”, au scris pe Facebook reprezentanții federației Solidaritatea Sanitară din România.

Spitalul CF Galați este unitate suport Covid

Spitalul Clinic de Căi Ferate Galați a fost declarată unitate suport Covid, ca de altfel și secția de la Buzău a acestuia.

Mai multe unități dintre cele 15 spitale de căi ferate aflate în subordinea Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor sunt implicate în lupta pentru stăvilirea pandemiei de coronavirus de tip nou.