miercuri, mai 1, 2024
spot_img

Zeci de spații comerciale din gările de pe litoral și nu numai, scoase la licitație

Regionala Constanța a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA a scos recent la licitație zeci de spații comerciale din gările de pe litoral și din alte stații feroviare de pe raza sa de activitate.

Astfel, SRCF Constanța prin Divizia Comercială – Serviciul Afaceri Patrimoniale va organizeaza la data de 25 aprilie 2024, ora 12.00, la sediul său din Constanța, str. Aleea Albăstrelelor nr. 10, licitație publică, deschisă, cu strigare, pentru închirierea de spații și terenuri în vederea desfășurării de activități comerciale, prestări servicii, alimentație publică, depozitare etc., situate pe raza stațiilor CF: Babadag, Basarabi, Călărași Sud, Cernavodă Oraș și Cernavodă  Pod, Ciocârlia, Ciulnița, Cobadin, Cogealac, Constanța, Constanța Port, Eforie Nord, Eforie Sud, Fetești, Halta Neptun, Halta Costinești, Mangalia și Tulcea.

Lista completă a spațiilor disponibile poate fi accesată AICI.



Ce se solicită pentru participarea la licitație

În vederea participării la licitație este necesară achiziția caietului de sarcini și achitarea următoarelor taxe:

  • 120 de lei + TVA taxă de participare la licitație;
  • 150 de lei + TVA taxă documentație licitație (caiet de sarcini, instrucțiuni pentru ofertanți, cerere de înscriere la licitație, draft contract închiriere);
  • garanție de participare la licitație calculată la nivelul triplului tarifului minim de pornire la licitație pentru spațiul respectiv, inclusiv TVA.

Perioada sezonului începe de la data 1 Mai a fiecărui an de derulare a contractului și până la data de 30 septembrie a fiecărui an de derulare a contractului. Garanția de participare la licitație se returnează în cazul neadjudecării licitației. Taxa de participare și taxa pentru documentația de licitație nu se returnează în cazul neadjudecării licitației.

Documentația de licitație elaborată (caiet de sarcini, instrucțiuni pentru ofertanți, draft contract închiriere), redactată în limba română, se poate procura de la sediul Sucursalei Regionalei CF Constanța, Divizia Comerciala – Serviciul Afaceri Patrimoniale, camera 25, parter, de luni până joi între orele 8.30-16.00 și vineri între orele 8.30-13.00 (tel. 0241/586205, 0241/584819, int. 143171, 143178).

Documentația necesară participării la licitație, redactată în limba română, se depune până la data de 22.04.2024, ora 12.00, în același loc.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC 25 de ani: Basm/Real. Ţinta comună – Realizarea proiectului

ARIC a organizat ieri, 18 aprilie, o Conferință aniversară la hotel Novotel București pentru a celebra 25 de ani de la înfiinţare. Evenimentul, intitulat „Basm/Real...

Ultimele Articole