marți, octombrie 3, 2023
spot_imgspot_img

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu va prelua un alt minister în cadrul Guvernului

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, va prelua un alt minister din cadrul Guvernului României.

El va rămâne la Transporturi, dar va prelua și interimatul la Agricultură, după demisia lui Adrian Chesnoiu, acuzat de procurorii Direcției Naționale Anticorupție de abuz în serviciu, au declarat pentru G4Media.ro surse din partid.

Sorin Grindeanu la Agricultură, în locul demisionarului Adrian Chesnoiu

Adrian Chesnoiu a anunțat joi că demisionează din funcția de ministru al Agriculturii, după ce DNA a cerut ridicarea imunității pentru un dosar legat de trucarea unui concurs de angajare. Procurorii anticorupție îl acuză pe deja fostul ministru de cinci infracțiuni de abuz în serviciu și instigare la permiterea accesului unor persoane neautorizate la informații ce nu sunt destinate publicității. Tot joi, premierul Nicolae Ciucă a anunțat că a luat act de anunțul demisiei lui Chesnoiu din funcția de ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale. ”Guvernul României își menține angajamentele de a asigura standardele de integritate și profesionalism necesare bunei funcționări a Executivului”, a declarat Ciucă.

Sorin Grindeanu este ministrul Transporturilor și Infrastructurii și vicepremier în Guvernul României de la data de 25 noiembrie 2021. De când se află în această funcție el nu a mers niciodată cu trenul.

CITEȘTE și Când a mers ultima oară Sorin Grindeanu cu trenul și când îi bagă în ședință pe șefii CFR

Ultimele Articole