sâmbătă, septembrie 30, 2023
spot_imgspot_img

Ministrul Sorin Grindeanu la Timișoara: Vreau o gară ca afară

Ministrul Transporturilor s-a arătat sâmbătă nemulțumit de felul cum arată Gara de Nord din Timișoara. „Când o vedem reabilitată ca o gară a unei viitoare Capitale Culturale Europene?”, a declarat Sorin Grindeanu la Timișoara, unde a vizitat mai multe obiective de infrastructură în acest weekend.

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii i-a cerut lui Ion Stoichescu, directorul Regionalei Timișoara a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, prezent pe șantierul viitorului pasaj Solventul, să includă în reabilitare gara din Caransebeș, orașul său natal, alături de cea din Timișoara. La Gara de Nord, situația trenează de 15 ani.

„Când o vedem reabilitată ca o gară a unei viitoare Capitale Culturale Europene? Mie să îmi spuneți cu ce să vă ajut astfel încât să avem o gară decentă în Timișoara. Chiar dacă s-au mai făcut anumite lucrări, pare în continuare din altă epocă. Ați fost în gări gări afara României? Așa vreau gara din Timișoara!”, a spus ministrul, citat de site-ul PressAlert.Sorin Grindeanu la Timișoara: ”Vreau ca Gara din Timișoara să fie bibelou”

Directorul Regionalei CFR i-a promis că așa se va întâmpla după ce se vor implementa cele două proiecte.

„Vreau ca Gara din Timișoara să fie bibelou. Noi vom fi Capitală Culturală Europeană. Gara trebuie să fie un exemplu pentru România. Îmi spuneți ce nu e prins în reabilitare, ce putem face rapid și toate lucrurile despre care se vorbește din perioada în care eram viceprimar”, a mai declarat sâmbătă ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

CITEȘTE și Când a mers ultima oară Sorin Grindeanu cu trenul și când îi bagă în ședință pe șefii CFR

Ultimele Articole