spot_img
marți, februarie 7, 2023
spot_img

Soluții reale la una dintre cele mai mari probleme ale transportului de călători: aglomerația

Bucurestiul se afla in topul celor mai aglomerate orase din lume, traficul actual devenind in orele de varf o problema reala, motiv pentru care, in vederea cresterii calitatii serviciului si a vitezei comerciale de circulatie, a fost impusa luarea de masuri pentru asigurarea unei frecvente de circulatie constante prin separarea transportului public de traficul general auto.

In cea de-a doua zi a summit-ului Zilele Feroviare 2019, in cadrul sesiunilor de Transport de Marfa, Calatori si Urban, vom vorbi cu reprezentantii celor 3 ramuri ale transportului public, STB, METROREX si CFR Calatori, dar si ale marilor companii din Europa si Romania, despre solutiile disponibile transportului de calatori:

Daniel Doman, Director Divizia Transport Electric – STB SA, va sustine o prezentare despre imbunatatirea transportului prin crearea benzilor unice pentru transportul public, in scopul fluidizarii traficului.

Marin Aldea, Director General METROREX, va vorbi despre proiectele de dezvoltare si modernizare a retelei de metrou din Bucuresti.

Director General al Alstom Romania, Bulgaria & Moldova, Gabriel Stanciu, ne va vorbi despre una dintre solutiile propuse de catre compania franceza, trenul Coradia iLint, cu zero emisii de dioxid de carbon si alimentat cu ajutorul unei celule de combustibil cu hidrogen.

Tema pe care o va aborda Adrian Vlaicu, Director Marketing – CFR Calatori, va fi despre proiecte de investitii prezente si viitoare in zona de material rulant, in vederea cresterii calitatii serviciului de transport.

Gabriel Stanciu, Rolling Stock & Customer Services Director – Siemens Mobility, va sustine o prezentare cu titlul “Locomotivele Siemens – solutia ideala pentru calea ferata din Romania”.


 

Expozitia de Tehnica si Echipamente

 

Expozitia care va avea loc in cadrul Summit-ului de Investitii Club Feroviar ofera sansa de a vedea stadiul celor mai recente proiecte si inovatii, prezentate de unele dintre cele mai mari companii la nivel national si international.


In cele 2 zile de eveniment, summit-ul va primi

peste 350 de vizitatori din intreaga lume.

 

Participarea la eveniment faciliteaza interactiunea directa cu expozantii prezenti la standurile din cadrul Expozitiei de Tehnica si Echipamente, dar si a schimbului de experienta si informatii benefice dezvoltarii unei colaborari pe termen lung cu ceilalti participanti ai summit-ului.

 

Mai multe informatii gasiti pe summit.clubferoviar.ro

Ultimele Articole