spot_img
luni, octombrie 3, 2022
spot_img

SOFTRONIC – producător de rame și locomotive electrice

sigla softronicÎnființată în Craiova – România în anul 1999, având ca principală activitate modernizarea de locomotive, Softronic continuă tradiția orașului, de peste 50 de ani în construcția de locomotive electrice.

Înțelegând necesitatea operatorilor privați, oferim o locomotivă electrică bi-sistem, Transmontana, perfect adaptată pentru transportul în țări precum: Bulgaria, România, Ungaria, Turcia etc.

În 2013 Softronic a finalizat cel mai nou proiect al său, rama electrică cu podea joasă, bi-sistem, capabilă să opereze atât la 25 kV AC 50 Hz, cât și la 3 kV DC.

Obiectivul nostru este să oferim o varietate largă de servicii, precum: transfer de tehnologie oriunde în lume și, de asemenea, dezvoltarea unei alte fabrici ce poate avea la bază un parteneriat strategic.

Softronic recunoaște importanța angajaților săi, ajuntându-i să dezvolte mai departe, susținând alături de ei o permanentă creștere. Cu un management de top, operațiuni internaționale sunt dezvoltate pentru o rețea internațională.

Produse și servicii

Softronic produce locomotive și trenuri electrice noi, realizează reparații tip RR, RG, RK pentru locomotive electrice vechi și oferă soluții și echipamente pentru modernizarea acestora.

Hyperion

Trenul a fost realizat folosind cele mai noi și performante echipamente electrice, electronice și mecanice. La fabricarea lui s-au utilizat tehnologii de ultimă oră, având la bază un proiect dezvoltat în anul 2012.

Transmontana

Cea mai avansată locomotivă electrică făcuta în estul Europei ce deține certificate de omologare de la Autoritatea Feroviară Română, cât și de la Autoritatea Feroviară Ungaria.

Phoenix

Prima locomotivă electrică nouă construită în România, cu reglaj pe joasă tensiune și choppere pentru acționarea motoarelor de curent continuu.

Modernizari

Softronic va propune patru tipuri distincte de modernizări ce pot fi efectuate odată cu reparațiile tip RR, RG, RK pentru locomotive electrice vechi.

  • creșterea fiabilității serviciilor auxiliare;
  • reducerea activității de întretinere;
  • reducerea numărului de contactori și relee;
  • reducertea cablajului electric de comandă și protecție.

Date complete de contact găsiți în Catalog Feroviar la pagina Softronic.

Ultimele Articole