spot_img
luni, iulie 4, 2022
spot_img

Șoferul care a șicanat un vatman al STB a rămas fără permis de conducere. Poliția a făcut dosar penal

Șoferul care a șicanat un vatman al STB a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 30 de zile, a anunțat luni Poliția Rutieră.

Șoferul care a șicanat un vatman

Poliţiştii s-au sesizat cu privire la săvârşirea infracţiunii de distrugere şi au întocmit un dosar penal, în cazul incidentului în care au fost implicate un tramvai şi un autoturism, în Bucureşti.

”În urma analizării tuturor imaginilor apărute în spaţiul public, cu privire la incidentul în care au fost implicate un autoturism şi un tramvai, în data de 3 ianuarie a.c., astăzi, ora 08.30, poliţiştii Biroului Accidente Uşoare din cadrul Brigăzii Rutiere, conform legislaţiei  în vigoare, s-au sesizat cu privire la săvârşirea infracţiunii de distrugere şi au întocmit un dosar penal”, anunţă Brigada de Poliţie Rutieră.

Poliţiştii precizează că, în această cauză, acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate. ”Atragem atenţia participanţilor la trafic să evite astfel de comportamente care pot conduce la evenimente cu puternic impact negativ, să nu dea curs şicanărilor sau provocărilor efectuate de anumiţi conducătorii de vehicule, să manifeste întotdeauna calm şi să îşi respecte partenerii de trafic”, mai spun poliţiştii.

Șoferul care a șicanat un vatman a fost amendat

Incidentul a avut loc în Bucureşti, între vatmanul unui tramvai şi şoferul unui autoturism BMW care circula pe linii. La un semafor, vatmanul împinge autoturismul câţiva metri, şoferul vrea să oprească tot pe linii, dar îşi dă seama că vatmanul nu se va opri. Trage pe dreapta, coboară, se aude cum loveşte tramvaiul şi are un schimb de replici cu vatmanul. Incidentul a fost filmat, iar imaginile au ajuns în mediul online. Brigada Rutieră a Capitalei a precizat pentru News.ro că şoferul autovehiculului se face vinovat de faptul că nu a eliberat calea pentru tramvai şi nici nu a notificat accidentul. Bărbatul a fost amendat şi i s-a reţinut permisul pentru 30 de zile.

Ultimele Articole