spot_img
miercuri, mai 18, 2022
spot_img

SOCIETATEA DE TRANSPORT BUCUREȘTI STB SA este Partener Bronze al Târgului de Carieră Feroviară în România

SOCIETATEA DE TRANSPORT BUCUREȘTI STB SA face angajări la cea de-a IV-a ediție a Târgului de Carieră Feroviară în România, unde va fi Partener Bronze. Evenimentul va avea loc în perioada 20-21 aprilie 2021, între orele 09 – 16, în mediul online.

STB SA este principalul operator de transport public de persoane din Municipiul București și Județul Ilfov și avem responsabilitatea de a respecta valori, principii și reguli în măsură să asigure un transport public de calitate. Scopul nostru este să contribuim la dezvoltarea și progresul orașului nostru.

Mobilitatea reprezintă o necesitate de bază a oamenilor și o condiție esențială pentru buna desfășurare a vieții într-o comunitate. De aceea, una dintre cele mai mari provocări ale unui oraș modern este asigurarea unui sistem de mobilitate, în cadrul căruia componenta vitală într-o mare aglomerare urbană este transportul public.

Misiunea strategică Societății de Transport București STB SA este de a oferi un serviciu de transport public sigur, fiabil, de calitate și în condiții de siguranță a călătorilor, capabil să răspundă necesităţilor clienţilor, la tarife accesibile.

PROGRAMEAZĂ-TE LA UN INTERVIU

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA NOASTRĂ

Pentru a susţine acest obiectiv, Societatea de Transport București STB SA își propune să angajeze persoane care au pregătirea şi atitudinea necesare pentru a deveni angajaţi de succes.

De ce SOCIETATEA DE TRANSPORT BUCUREȘTI STB SA?

  • mediu de lucru dinamic;
  • deschiderea permanentă spre înnoire şi perfecţionare;
  • siguranța locului de muncă;
  • pachet salarial motivant;
  • existenţa în cadrul societății a unui serviciu specializat pentru instruirea personalului;
  • sistem de protecție socială a angajaților.

FACEM ANGAJĂRI PENTRU URMĂTOARELE POSTURI:

PROGRAMEAZĂ-TE LA UN INTERVIU


CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar şi cel al transportului urban pe şină, organizează în perioada 20-21 aprilie 2021, în mediul online prin platforma Zoom, ediția de primăvară a Târgului de Carieră Feroviară în România.

Aflat la cea de-a IV-a ediție, Târgul de Carieră Feroviară în România reprezintă pentru persoanele interesate șansa de a-şi începe sau consolida o carieră în acest domeniu, de a intra în contact direct cu angajatorii.

Cei interesaţi sa participe la târg trebuie să aibă cont şi să îşi completeze CV-ul pe platforma CFiR  și să urmărească ofertele angajatorilor pe site-ul târgului. După ce se vor se înscrie la interviuri şi vor obţine confirmarea din partea angajatorului, vor trebui să se asigure că au acces la aplicația Zoom, cu cameră și microfon, prin care vor susține interviul.

Mai multe detalii despre procedura de înscriere

Angajatori
Colaboratori Parteneri Media
facultatea de transporturi UPB logo CFDP

Ultimele Articole