spot_img
miercuri, iulie 6, 2022
spot_img

SNCF comanda mai multe trenuri Bombardier

02-sncfCompania franceza SNCF a plasat o comanda pentru 52 de trenuri de calatori suplimentare Francilien. Comanda, finantata de autoritatea de transport Île-de-France, STIF, este valorificata la aproximativ 348 de milioane de euro si este o continuare a contractului semnat in 2006 cu SNCF pentru un numar maxim de 372 de trenuri. Primele trenuri din aceasta comanda vor fi livrate la inceputul lui 2018 si vor opera de la Statia Paris Saint Lazare ca parte a planului de modernizare a transportului STIF.
Trenurile sunt echipate cu sisteme moderne de securitate si cele mai recente tehnologii inteligente privind eficientizarea consumului de energie care scad nivelul de poluare a mediului.
„Automotoarele Francilien, proiectate si produse special pentru Ile-de-France, la atelierul nostru din Crespin, Hauts-de-France, este un tren fiabil si foarte performant care raspunde provocarilor intalnite in aceste zone dens populate. Aceste trenuri moderne ofera spatiu pentru pana la 1.000 de persoane avand usi late pentru facilitarea accesului si coridoare spatioase care permit cresterea fluxului de calatori. Toate acest functii contribuie la punctualitatea serviciului”, a declarat Laurent Bouyer, Presedinte, Bombardier Transportation France.

Ultimele Articole